OFFICIAL DEALER

Gasinstallaties

LPG-installatie in uw RAM stock of andere Amerikaanse wagen?

Leie Auto’s, met hoofdvestiging in Zulte, is erkend om deze aanpassing voor u uit te voeren.

 

Een LPG-installatie maakt uw Amerikaanse wagen – die doorgaans zonder wordt geleverd – meteen een stuk aantrekkelijker. Het resultaat is een auto die krachtiger, zuiniger, soepeler en milieuvriendelijker de baan opgaat. Op heden is LPG veruit de goedkoopste brandstof in België. Kortom, niets dan voordelen! Zeker aangezien wij met de hoog aangeschreven Prins LPG-installatie werken.

 

 

Waarom lpg kiezen?

 • LPG is veruit de goedkoopste brandstof in België. De investering van de installatiekosten worden met andere woorden snel terugverdiend.
 • Een motor met LPG-tank is veel milieuvriendelijker én efficiënter (want minder snel verslijtend) dan een diesel- of benzinemotor. Bovendien heeft LPG nagenoeg geen fijnstofuitstoot, voor de volksgezondheid is dit belangrijk. 
  • LPG:
   • 22% minder CO2 uitstoot en 68% minder NOx, in vergelijking met benzine. 
   • 120 keer minder fijn stof uitstoot dan met een diesel en 96% minder NOx dan een diesel. 
 • Met de geavanceerde LPG installaties van Prins boet  je niet in op het vermogen van jouw voertuig. Het volledige vermogen van de wagen wordt behouden. 

 

 

 

Prins LPG installatie

Wij werken voor de installatie van uw LPG-tank met de producten van Prins Autogas-systemen, al 20 jaar toonaangevend in de ontwikkeling van alternatieve brandstofsystemen voor personenwagens, middelzware en zware bedrijfswagens

 

Wat is LPG: 

LPG (liquified petroleum gas) is een alternatief voor benzine en dus vooral voordelig bij wagens met een hoger verbruik (zoals Amerikaanse wagens).

 

FAQ over LPG installatie? 

https://www.vanmeenen.com/faq-lpg-installatie/

* Prijzen vermeld op de website zijn altijd exclusief BTW, louter indicatief, niet bindend en onder voorbehoud van drukfouten. Verkoop exclusief b2b.
Copyright © 2024. All Rights Reserved | Privacy | Website by KMOSites.